Informata të shpejta

“Alumin-Al” është kompani e themeluar ne vitin 1997 me lokacion në Fushë Kosovë. Merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e dyer dritareve, fasadave, dhe gilinderave. Shtrihet me aktivitet në tregun e Kosovës, Maqedonisë, Malit të zi, Shqipërisë dhe mbarë Evropës. Në më shumë se 25 vite përvojë pune, “Alumin-Al” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve.

icon_widget_image Hënë-Shtunë: 8am to 5:30pm; Diel: MBYLLUR icon_widget_image Rruga e Pejës 12000 Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 49 222 272 icon_widget_image info@aluminal.net
Image Alt
Eksploroni veçoritë

Rreth Nesh

Alumin AL

Alumin AL

Përvojë shumë vjeçare

Në më shumë se 25 vite përvojë pune, “Alumin-Al” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve. Ka bërë një emër shumë të respektuar dhe të njohur në tregun e Kosovës dhe me gjerë.

Aktivtete në gjithë Europën.

Shtrihet me aktivitet në tregun e Kosovës, Maqedonisë, Malit të zi, Shqipërisë dhe mbarë Evropës. Në më shumë se 25 vite përvojë pune, “Alumin-Al” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve. “Alumin-Al” si rezultat i arritur për nga cilësia, që nga viti 2017 ka filluar eksportimin e produkteve të saj në tregun europian, ku ka arritur të eksportojë mbi 90% të produkteve të saj kryesisht në Gjermani, Belgjikë, Zvicër etj.
a
Alumin AL

Profesionist të lëmisë

Alumin-al është ndër të vetmet kompani në Kosovë qe me një profesionalizëm të lartë, me ekipe të specializuara dhe me partneritet të ngushtë me kompani të njohura botërore, sjell për tregun vendor sistemet më të reja të fasadave xham-alumin, dhe fasadave të ventiluara. 0
Alumin AL

Çka e veçon “Alumin-Al”?

– Eksperiencë mbi 25 vjeçare
– Emër i njohur në tregun Kosovar
– Menaxhim profesional
– Ekip profesional inxhinierik dhe teknik
– Repart të kompletuar për prodhim
– Cilësi e lartë e punimeve
– Komunikim dhe korrektësi ndaj klientëve
– Partneritet me firma të njohura botërore
– Shtrirje në projekte edhe jashtë Kosovës

Projektet

Projects