Informata të shpejta

“Alumin-Al” është kompani e themeluar ne vitin 1997 me lokacion në Fushë Kosovë. Merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e dyer dritareve, fasadave, dhe gilinderave. Shtrihet me aktivitet në tregun e Kosovës, Maqedonisë, Malit të zi, Shqipërisë dhe mbarë Evropës. Në më shumë se 25 vite përvojë pune, “Alumin-Al” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve.

icon_widget_image Hënë-Shtunë: 8am to 5:30pm; Diel: MBYLLUR icon_widget_image Rruga e Pejës 12000 Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 49 222 272 icon_widget_image info@aluminal.net

Produktet & Shërbimet

Service
Alumin AL

Kush jemi ne?

“Alumin-Al” është kompani e themeluar ne vitin 1997 me lokacion në Fushë Kosovë. Merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e dyer dritareve, fasadave, dhe gilinderave. Shtrihet me aktivitet në tregun e Kosovës, Maqedonisë, Malit të zi, Shqipërisë dhe mbarë Evropës.

Video prezantim

Play Video

Shërbimet tjera

Featured
a

Dritare

Dritaret moderne plastike tani kanë një jetë shërbimi prej 30 vjet e më shumë. Është mirë nëse të gjithë përbërësit individualë të dritares punojnë po aq gjatë - siç janë vulat e dritareve.

Dyer

Dera e përparme është elementi qendror në çdo fasadë. Me një derë të re plastike, zona juaj e hyrjes bëhet një tërheqëse e vërtetë dhe nënvizon karakterin individual të ndërtesës.

dyer PVC rreshitese (Hebeschiebetur)

Kush nuk dëshiron një pamje fantastike dhe dhoma të ndritshme, të mbushura me dritë. Me dyert rrëshqitëse plastike, ju e lini diellin në shtëpinë tuaj dhe shijoni rehatinë maksimale të jetesës.

Alumin AL

Përvojë shumë vjeçare

Në më shumë se 25 vite përvojë pune, “Alumin-Al” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve. Ka bërë një emër shumë të respektuar dhe të njohur në tregun e Kosovës dhe me gjerë.

8213

Klientët e

Kënaqur

5188

Projekte të

Realizuara
2000

Projekte

Në zhvillim
153

Projekte të

Nënkont-raktuara

Të rejat e fundit

Latest