Wilmër

Informata të shpejta

“Alumin-Al” është kompani e themeluar ne vitin 1997 me lokacion në Fushë Kosovë. Merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e dyer dritareve, fasadave, dhe gilinderave. Shtrihet me aktivitet në tregun e Kosovës, Maqedonisë, Malit të zi, Shqipërisë dhe mbarë Evropës. Në më shumë se 25 vite përvojë pune, “Alumin-Al” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve.

icon_widget_image Hënë-Shtunë: 8am to 5:30pm; Diel: MBYLLUR icon_widget_image Rruga e Pejës 12000 Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 49 222 272 icon_widget_image info@aluminal.net

The ultimate toolkit

Construction
done right

Now compatible with both WPBakery and Elementor
Welcome
Powerful elements

Wilmer in numbers

64

Shortcodes

7

Icon Sets

9

Homepages

891

Google Fonts

24

Portfolios

a
Perfect for your new

Architecture

Large collection of

Captivating Templates

Portfolio Portfolio
a
Show off your

Latest

Fleible set of layouts

Present Your Company

Projects Projects
a
You get everything for

Property

Includes elements for

Property Presentation

Showcase Showcase

Header styles

Flexible

Inner Pages

Multiuse
landing-image-marquee
landing-image-marquee
Amazing toolset

Powerful Features & Elements

a

Elementor & WPBakery

Drag-and-drop

Build how you choose! Compatible with both Elementor & WPBakery page builder plugins.

a

Import the Entire Demo

One-click Import

All it takes to import the full Wilmër demo content is a single click of your mouse.

a

Make Beautiful Sliders

Slider Revolution

Another premium plugin bundled for free with Wilmër, the great Slider Revolution.

a

Fully Compatible with

WooCommerce

With Wilmër you can create the eCommerce website of your dreams the easy way.

a

Highly Trained Team

Professional Support

Our friendly support agents will gladly help you out with anything Wilmër-related.

Our shop

Projects